EUROPA ÎN PERICOL ?!

Acest material video este de importanţă maximă pentru a înţelege care este situaţia actuală a Europei şi a întregii lumii şi ce ni se pregăteşte în viitor. Dr. Matthias Rath vorbeşte despre un plan al cartelului chimic şi farmaceutic mondial, de subjugare a statelor Europei şi de declanşare a unui al treilea război mondial, de data aceasta nuclear, doar pentru a-şi păstra privilegiile şi a-şi spori dominaţia asupra întregii lumi.
Uniunea Europeană este instrumentul acestui cartel, prin care acesta doreşte să domine statele Europei şi să le subjuge economic şi politic, iar susţinătorii acestui plan sunt acel grup politic din care fac parte Angela Merkel, fostul preşedinte francez Nicholas Sarkozy, Jose Manuel Barroso şi alţii care azi îl apără pe Traian Băsescu. Nu este vorba aici de democraţie şi valori europene ci de dictatură şi subjugare economică a statelor europene.
Urmăriţi discursul dr. Rath, care este foarte interesant şi neaşteptat, având în vedere că vine dinspre Germania, un stat lider al Uniunii Europene.

Dr. Matthias Rath – Biografie

Dr. Rath, cu dublul laureat al Premiului Nobel Linus Pauling (stânga)

Dr. Rath, cu dublul laureat al Premiului Nobel Linus Pauling (stânga)
Dr. Rath s-a născut la Stuttgart, în Germania, în 1955. După ce a absolvit facultatea de medicină, a lucrat ca medic şi cercetător la Clinica Universitară din Hamburg, Germania şi German Heart Center (Centrul German al Inimii) la Berlin. Cercetările sale s-au focalizat pe cauzele arterosclerozei şi maladiilor cardiovasculare.
În 1987, Dr.Rath a descoperit legătura dintre deficienţa de vitamina C şi un nou factor de risc pentru boala cardiovasculară – lipoproteina. După publicarea acestor descoperiri ştiinţifice în revista “Arterosclerosis” (Arteroscleroza) a American Heart Association, Dr.Rath a acceptat invitaţia de a se alătura dublului laureat al Premiului Nobel, Linus Pauling. În 1990 el a plecat în Statele Unite pentru a deveni primul Director de Cercetări Cardiovasculare la Institutul Linus Pauling din Palo Alto, California.
Dr. Rath a lucrat împreună cu defunctul laureat al premiului Nobel în diverse domenii ale cercetării nutriţionale. Cei doi oameni de ştiinţă au devenit prieteni apropiaţi şi au împărtăşit valori umaniste, inclusiv determinarea lor pentru pace şi dreptate. În 1994, cu puţin timp înainte de moartea sa, Linus Pauling a declarat: “Nu am nici un dubiu asupra faptului că mă gândeam la Dr.Rath ca la succesorul meu”
Astăzi Dr. Rath conduce un institut de cercetare şi dezvoltare în medicină nutriţională şi celulară. Institutul său conduce cercetări fundamentale şi studii clinice pentru a documenta în mod ştiinţific beneficiile micronutrienţilor ca biocatalizatori, asupra sănătăţii, într-o mulţime de reacţii metabolice la nivel celular. Aplicând cunoştinţele sale ştiinţfiice în lupta împotriva bolilor, el şi echipa sa de cercetare ştiinţifică au identificat următoarele condiţii comune de sănătate ca fiind cauzate în primul rând de deficienţe cronice de micronutrienţi:
  • Arteroscleroza (cauza maladiilor coronariene şi a accidentelor vasculare cerebrale)
  • Hipertensiune
  • Infarct miocardic
  • Bătăi neregulate ale inimii
  • Probleme circulatorii diabetice
  • Osteoporoză
  • Multe forme de cancer
  • Deficienţe imunitare ca precondiţie pentru o varietate de boli infecţioase, inclusiv SIDA
Dr.Rath este membru al New York Academy of Sciences (Academia de Ştiinţe din New York), American Heart Association (Asociaţia Americană a Inimii) şi altor organizaţii ştiinţifice. Cărţile sale ştiinţifice populare “Why Animals Don’t get Heart Attacks – but People Do” (De ce animalele nu fac infarct miocardic – dar oamenii fac) şi “Cancer” au avut vânzări de mai multe milioane de exemplare în zece limbi.
„Lupta pentru o străpungere împotriva intereselor şi dogmelor medicale existente este ca navigarea pe ocean” spune Dr.Rath, “vântul care îţi bate în faţă devine busola ta”. Iar el adaugă: “Nu trebuie să fii profesor universitar sau laureat al Premiului Nobel; tot ceea ce contează e că infarctul miocardic, accidentele vasculare, cancerul şi multe alte boli vor fi esenţialmente necunoscute în viitor”
Dr. Rath este un avocat deschis pentru drepturile pacienţilor şi pentru acces liber la sănătate naturală în întreaga lume. Propaganda sa continuă să fie instrumentală în prevenirea unei interziceri a terapiilor naturale la scară globală, din partea industriei farmaceutice. Pentru a-şi proteja piaţa globală de medicamente patentate, această industrie încearcă o interzicere la scară globală a informaţiilor de prevenire şi sănătate terapeutică, legate de terapiile naturale, nepatentabile, abuzând de “Codex Alimentarius” (Standard de alimentaţie) al Comisiei Naţiunilor Unite.
Ca semn de recunoaştere a curajului său civil împotriva intereselor farmaceutice şi a eforturilor sale în numele oamenilor lumii, el a primit în 2001 prestigioasa distincţie “Bulwark of Liberty Award” din partea American Preventive Medical Association (Asociația Americană pentru Medicină Preventivă).
Dr. Rath este pionierul unei noi căi de antreprenoriat responsabil: toate profiturile din vânzările programelor de micronutriențI dezvoltate la institutul său merg la Dr. Rath Health Foundation, o organizație non-profit care se focalizează pe cercetare șI educație în domeniul sănătății naturale în întreaga lume.
În plus, această organizație non-profit susține un larg spectru de activitățI în domeniul sănătății umane, dreptății sociale șI – cel mai important – păstrarea păcii. În acest effort, Dr.Rath vede activitatea acestei Fundații continuând în spiritul câştigătorilor Premiului Nobel pentru Pace ca Linus Pauling, Albert Schweitzer, Martin Luther King Jr. şi Nelson Mandela.
Dr. Rath are o origina modestă. Părinţii săi, fermieri din Germania de Sud, au transmis copiilor valorile lor umanitare. “Aceste valori”, spune Dr.Rath, “sunt încă o forţă conducătoare pentru mine. Viaţa mea este un exemplu al faptului că nu trebuie să te naşti privilegiat ca să-ţi aduci contribuţia la o lume mai bună”

Publicaţii ştiinţifice ale Dr. Rath:

În decursul carierei sale, Dr. Rath a făcut descoperiri ştiinţfiice care se situează printre cele mai importante descoperiri ale tuturor timpurilor în domeniul medicinei.
Cel mai important este că descoperirile sale revoluţionare în domeniul medicinei vor îmbunătăţi sănătatea şi viaţa oamenilor generaţiilor viitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s